Forum » Opinie na temat serwisu » Opinie, pytania, technika...
81 postów   1 2 3 4 5 6 7
Autor Opinie, pytania, technika...
Marcin1976

Może by sworzyć jakiś dział-galerie na samym portalu (nie na forum) z naszymi fotkami np.z wizyty każdego z nas w upadłym Muzeum w Katowicach ?
Na mojej stronie jest cała galeria tego mojego jednodniowego pobytu z której kilka fotek mógł bym wstawić tutaj ;)
Co Wy na to ?

------

14-03-2010 15:47

szurens

Admin niech coś powie--- ale jedną fote możesz dać chętnie Cię poznamy a może i w płocku się spotkamy. Poza tym jest "przywitalnia" to skocz tam.

------

SZURENS@GMAIL.COM

14-03-2010 19:52

manager

Popieram zdanie Szurensa i proponuję, aby Marcin1976 w temacie "Powitanie" wstawił swoje wybrane zdjęcie. W dziale "Galeria" znajduje się fotorelacja ze spotkania z p. Mikulskim i na tych zdjęciach można nas wszystkich zobaczyć. Inne galerie muzealne na stronie KMS na razie nie są planowane.

Marcin1976, Szurens, Ajax2007: dialog o komiksach został usunięty, niepotrzebnie zaśmiecał forum. Na Allegro komplet zeszytów można kupić w tej chwili za 13-15 zł.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

14-03-2010 23:05

szurens

A.... to teraz nie da się usunąć...

------

SZURENS@GMAIL.COM

15-03-2010 06:32

Marcin1976

Wielkie dzieki za linka !
Co do mojej foty chyba sie pokusze i coś wstawie ;)

------

16-03-2010 01:49

A79

Proszę przełożonych wyższych stopniem o dodanie opcji "Nie wylogowuj mnie z forum".

edit:
+ jeszcze drobiazg w sumie, ale ułatwiający życie: czy forum nie mogłoby mieć prostszego adresu? np. forum.stawkologia.pl czy stawkologia.pl/forum zamiast stawkologia.pl/forumMain,a.html - nienajwygodniej się to wpisuje "z palca", kiedy zakładki "ulubione" nie ma pod ręką.

------

Ba! Gdybym ja był niedyskretny…

19-05-2010 17:55

manager

Sztab informatyczny otrzymał raport A79 i nadał sprawie bieg. Od dzisiaj wystarczy zaznaczyć na podstronie forum okienko obok tekstu "Zapamiętaj", aby nie zostać wylogowanym.

Adres bezpośredni do podstrony forum to od teraz http://www.stawkologia.pl/forum.
Najprościej jednak dostać się na forum przez stronę główną - wystarczy tam kliknąć na znajdujący się w prawym, górnym rogu przycisk FORUM.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

25-05-2010 16:54

Modrzew

Witam!
Czy nie będzie problemem umieszczenie w linii ilość postów odpowiednich odnośników, a konkretnie chodzi mi o takie coś: pierwszy 1 2 3 4 5 6 ostatni W przypadku Nieustającego konkursu muszę się trochę naklikać. Chyba, że czegoś nie zauważyłem. Gdyby proponowana przeze mnie zmiana byłaby niewykonalna, końca świata nie będzie:)
Pozdrawiam

------

Nejlepší kaštany jsou na náměstí Pigalle. Zuzana je ráda jen na podzim.
No Hans, nie rozśmieszaj mnie!

22-07-2010 16:50

jhbsk

W przypadku konkursu (i innych tematów oczywiście też) klikasz po prostu po prawej stronie, tam gdzie jest wyświetlony ostatni uczestnik (w jego nick) i zgłasza się ostatnia wypowiedź w wątku.

------

– Fajnŏ pogoda.
– Ja,łōńskiygo roku ô tyj porze lecioł dyszcz.
– Dyszcz ze śniygiym.

22-07-2010 16:55

Modrzew

Witam.
Czasami pewne rzeczy są zbyt proste dla zwykłych śmiertelników:) Serdecznie dziękuję za podpowiedź.
Pozdrawiam

------

Nejlepší kaštany jsou na náměstí Pigalle. Zuzana je ráda jen na podzim.
No Hans, nie rozśmieszaj mnie!

22-07-2010 18:21

81 postów   1 2 3 4 5 6 7
© 2022 Shen-Kun - Baca - BoBer. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Hyh.pl strony internetowe.