Forum » Opinie na temat serwisu » Opinie, pytania, technika...
81 postów   3 4 5 6 7 8 9
Autor Opinie, pytania, technika...
szurens

AAA ja tego nie wiedziałem a mieszkam Bielsko-Żywiec, ale wstyd.

------

SZURENS@GMAIL.COM

26-02-2011 00:25

H-33

Ostatnio kompletnie nie miałam czasu, by tu zajrzeć, czego żałuję, bo widzę, że ominęło mnie parę ciekawych nowości, w tym konkurs... w związku z nieobecnością, która spowodowana była po części rysowaniem chciałabym spytać, czy ktokolwiek wyraża zainteresowanie moimi rysunkami związanymi ze Stawką, i gdzie je w razie czego pokazać, by uniknąć robienia bałaganu na forum? : D

------

Nie no, nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! ... Jeżeli bije ktoś inny.

08-03-2011 20:24

manager

Czujność w pracy każdej siatki to podstawa – warto regularnie zaglądać i na forum, i do innych działów klubowych. W sprawie rysunków proszę się skontaktować z wysłannikiem centrali (stawkologia@gmail.com).

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

08-03-2011 21:46

ajax2007

Moim zdaniem, jeżeli cokolwiek ma jakikolwiek związek ze Stawką powinno znaleźć się na Forum, reszta zależy od oceny klossologów.

------

-Są chwile przełomowe w karierze każdego oficera, biada temu, kto nie dostrzeże ich w porę.

08-03-2011 23:14

A79

Myślę, że Shen-Kun nie będzie miał nic przeciwko, gdy dołączysz swoje prace do rozpoczętego przez niego wątku z twórczością własną.

------

Ba! Gdybym ja był niedyskretny…

09-03-2011 08:55

H-33

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź!
W najbliższym czasie poszukam, co tam nadaje się do pokazania, i spróbuję skończyć pracę, którą przygotowuję na 13 marca. :D

------

Nie no, nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! ... Jeżeli bije ktoś inny.

10-03-2011 20:26

manager

Sztab informatyczny informuje, że został usunięty problem z przypominaniem hasła (każdy zarejestrowany użytkownik po wpisaniu swojego loginu i kliknięciu na przycisk „Przypomnij hasło” otrzyma na adres podany przy rejestracji zapomniane hasło). Ponadto do linków zamieszczanych na forum została dodana możliwość ich podkreślania (przy edytowaniu wpisów).

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

15-03-2011 22:30

Bem

Mam prośbę, by w raportach z kolejnych spotkań umieszczać daty, kiedy te spotkania się odbyły, bo np. w relacji z Pieskowej Skały i Karkowa trudno to znaleźć. Najlepiej, gdyby już w zestawieniu miejsc, gdzie spotkania się odbyły dodać daty.

------

Uważaj! Uważam już cztery lata....

12-04-2011 11:37

manager

Daty podawane są tylko w galeriach towarzyszących relacjom, taką obrano konwencję. W każdej relacji ze spotkania plenerowego znajduje się link do galerii, a w każdej galerii – odnośnik do relacji.

Spotkania z ważnymi osobami ilustrują galerie, w których zawsze figuruje data i zazwyczaj pojawia się informacja o przebiegu danej imprezy.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

23-04-2011 09:25

ajax2007

W przypadku zaznaczania tekstu za pomocą cudzysłowów dodatkowo pojawiają się \"nawiasy\".

------

-Są chwile przełomowe w karierze każdego oficera, biada temu, kto nie dostrzeże ich w porę.

06-11-2011 20:54

81 postów   3 4 5 6 7 8 9
© 2022 Shen-Kun - Baca - BoBer. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Hyh.pl strony internetowe.