Forum » Opinie na temat serwisu » Opinie, pytania, technika...
81 postów   4 5 6 7 8 9
Autor Opinie, pytania, technika...
manager

Niedogodność została usunięta przez niewidzialną rękę ze sztabu informatycznego, przy cudzysłowach umieszczanych w postach na forum nie pojawiają się już ukośniki.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

09-11-2011 14:40

Hermann Camel

1. Przydałby się przycisk, umożliwiający powrót z Forum do strony głównej. Z niej można wskoczyć na Forum z powrotem już nie ma jak widzę.
2. Usterka techniczna, która mnie do białej gorączki doprowadziła. Pisząc obszerny post w odpowiedzi na... w momencie gdy chciałem go wysłać, dostałem uroczą informację, że "Aby wysłać, musisz być zalogowany..." A przecież byłem, pisząc!!! Cała praca poszła na marne, ponieważ tekst zniknął.

------

Naprawdę taki tępy? Czy tylko gra głupka?

19-03-2012 14:59

A79

"Hermann Camel" napisał:

1. Przydałby się przycisk, umożliwiający powrót z Forum do strony głównej. Z niej można wskoczyć na Forum z powrotem już nie ma jak widzę.

Banner (fragment taśmy filmowej z napisem KMS) zawraca na stronę główną.

------

Ba! Gdybym ja był niedyskretny…

19-03-2012 19:08

Hermann Camel

Dziękuję bardzo Arek, nie wiedziałem:)

------

Naprawdę taki tępy? Czy tylko gra głupka?

19-03-2012 21:55

manager

"Hermann Camel" napisał:

2. Usterka techniczna, która mnie do białej gorączki doprowadziła. Pisząc obszerny post w odpowiedzi na... w momencie gdy chciałem go wysłać, dostałem uroczą informację, że "Aby wysłać, musisz być zalogowany..." A przecież byłem, pisząc!!! Cała praca poszła na marne, ponieważ tekst zniknął.


Napisanie obszernego tekstu wymaga czasu, a system, po kilkunastu minutach pozostawania na tej samej stronie, ze względów bezpieczeństwa automatycznie wylogowuje użytkownika. Dlatego dłuższe wpisy bezpieczniej jest albo przygotować w dokumencie tekstowym i potem wkleić do okienka edycji, albo podczas pracy w okienku edycji skopiować tekst przed wciśnięciem guzika „wyślij”.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

19-03-2012 23:25

manager

W ramach porządkowania wątków na forum wpisy dotyczące zagranicznych emisji serialu przeniesione zostały z tematu „Prawidłowa kolejność odcinków” do tematu „Serial za granicą”.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

29-07-2012 21:55

manager

Osoby zamieszczające linki do materiałów z innych stron internetowych proszone są o skopiowanie i wklejenie na nasze forum linkowanego tekstu, ponieważ z czasem część materiałów znika z sieci i wpis na forum staje się bezwartościowy.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

23-01-2013 15:50

manager

Znowelizowane przepisy prawa telekomunikacyjnego nałożyły na każdego właściciela strony internetowej obowiązek informowania użytkownika serwisu o stosowaniu plików cookies (tzw. „ciasteczek”) i kilku kwestiach z tym związanych, dlatego internauta odwiedzający stronę Klubu Miłośników Stawki zobaczy stosowny komunikat, odsyłający do podstrony „Polityka prywatności”.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

24-05-2013 22:00

manager

Zakończyła działalność czeska strona miłośników „Stawki większej niż życie”, o czym poinformował w mailu jej redaktor:

S politováním vám oznamujeme, že český projekt fanweb http://www.kapitankloss.eu/ skončil.
Moc nás to mrzí ale z nedostatku času už nemůžeme tento projekt provozovat.
Možná se časem i vrátíme a možná i v novém kabátě s novou grafikou.

S pozdravem R. „Bizzaro” M. (kapitankloss.eu)


W związku z powyższym zmodyfikowana została podstrona „Linki”.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

25-06-2013 22:20

manager

Od pewnego czasu Numer Pierwszy przekonywany jest, że należy uruchomić na Facebooku fan page Klubu Miłośników Stawki. Opinie na ten temat są jednak rozbieżne. Po zlikwidowaniu radiostacji Ireny i Jacka, przechwyceniu przez wroga radiostacji krawca Skowronka, namierzeniu radiostacji w Tolbergu i kotle u radiotelegrafisty Weissa centrala z rezerwą podchodzi do uruchamiania kolejnego kanału pozyskiwania i otrzymywania informacji, podkreślając elitarność strony klubowej, wymagającej określonego wysiłku i pozbawionej miałkości. Ponadto w grę nie wchodzi pogoń za liczbą odsłon strony czy marketingiem.

W związku z powyższym członkowie siatki proszeni są o wyrażenie opinii w kwestii ewentualnej obecności Klubu Miłośników Stawki na Facebooku. Przy okazji centrala informuje, że istniejący tam fan page o nazwie Klub Miłośników Stawki większej niż życie nie ma nic wspólnego z naszym klubem. Prowadzący ten profil agent obserwowany jest dyskretnie przez major Bösel i porucznika Klossa.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

26-08-2014 22:00

81 postów   4 5 6 7 8 9
© 2022 Shen-Kun - Baca - BoBer. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Hyh.pl strony internetowe.