Forum » Opinie na temat serwisu » Opinie, pytania, technika...
81 postów   5 6 7 8 9
Autor Opinie, pytania, technika...
jhbsk

Wg mnie jest dobrze tak, jak jest. A że lepsze jest wrogiem dobrego, to nie tęsknię za stroną na facebooku.

------

– Fajnŏ pogoda.
– Ja,łōńskiygo roku ô tyj porze lecioł dyszcz.
– Dyszcz ze śniygiym.

27-08-2014 15:33

EwaB

Zdecydowanie jestem za założeniem fanpage’a na FB! Dobrze poprowadzony to wielka wartość! Informacje będą same znajdowały zainteresowanych, a nie odwrotnie. Poza tym co i rusz Klub ma do czynienia z mediami, a to ważne, że będziemy podawać namiar nie tylko na stronę, ale i na dobrze utrzymany fanpage. A tak nasza nieobecność na FB jest wykorzystywana przez jakichś nieuprawnionych obcych, co gorsza kojarzących się przez to z nami. Oczywiście głównym źródłem informacji merytorycznej musi pozostać strona.

------

... Świetna herbata, no ale muszę już iść ...

27-08-2014 17:53

leszekj23
W pełni zgadzam się z opinią Ewy z całym szcunkiem dla zdania Joanny.

------

27-08-2014 20:12

Jarek
Myślę, że przede wszystkim należy zadać pytanie: do czego strona na Facebooku byłaby klubowi potrzebna? Jakie cele chcielibyśmy osiągnąć przez obecność na tym portalu?

Ja osobiście nie jestem specjalnie przekonany do tego pomysłu, myślę, że klub sobie świetnie bez Facebooka radzi, przybywają nowi członkowie, którzy mimo nieobecności klubu na FB trafiają do nas. Chyba, że są jakieś zamierzenia i projekty wypłynięcia na szersze wody, żeby o nas słyszano i mówiono. Wtedy bez Facebooka nie da rady. Jeśli jednak klub ma zamiar działać w dotychczasowej formule, Facebook przeszkadzał nie będzie, ale wydaje mi się, że nie będzie też specjalnie przydatny.

------

27-08-2014 22:05

Hermann Camel

Ja jestem za FB. Nie jestem jakimś nałogowym użytkownikiem, ale bywam w miarę regularnie. Myślę, że należy postawić sobie pytanie, czy zadaniem tego by było propagowanie naszego Klubu, czy serialu. Jeżeli sprawa dotyczy samego Klubu, to zgadzam się ze sceptykami pomysłu. Kto chce, to trafi. Ale moim zdaniem, głównym naszym celem powinno być propagowanie serialu, utrzymywanie go w stałej pamięci i obecności w mediach wszelakich. I jako wielki miłośnik serialu mówię "TAK", wielkie "tak" dla nowej obecności medialnej.

------

Naprawdę taki tępy? Czy tylko gra głupka?

31-08-2014 16:37

haniafly

Każdy ma trochę racji, ja myślę że można założyć profil klubu na FB, chociaż nie uważam tego za bezwzględnie konieczne.

------

W tym domu o nic nikogo nie należy pytać

haniafly@op.pl

31-08-2014 18:56

knoch
Jestem od Kurta z Berlina.Zgadzam się z opinią kolegi Jarka.Obecnośc na FB klubowi się nie przysłuży moim skromnym zdaniem.Prawdziwych fanów serialu nie przybędzie.Może za to przybyć różnego rodzaju "hejterów" i tym podobnych.

------

31-08-2014 22:09

Hermann Camel

A skąd taka pewność, kolego Kurta z Berlina, że fanów nie przybędzie? Nigdy nic nie wiadomo. Obchodzą Cię hejterzy? Bo mnie nie...

------

Naprawdę taki tępy? Czy tylko gra głupka?

01-09-2014 10:30

knoch
Jestem od Kurta z Berlina.Może i tak być że przybędzie nam fanów kolego Hermannie Camelu choć w to bardzo wątpię.A za FB nie przepadam i tyle mojego zdania.

------

01-09-2014 18:42

Andrzej1100

Witam. FB nie jest moim faworytem. Więc krótko: NIE!
Do zobaczenia we Wrocławiu na burzliwej, podejrzewam, dyskusji.

------

Tylko bez partykularyzmu, moi panowie.

andrzejgoj@onet.eu

01-09-2014 19:22

81 postów   5 6 7 8 9
© 2022 Shen-Kun - Baca - BoBer. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Hyh.pl strony internetowe.