Forum » Opinie na temat serwisu » Opinie, pytania, technika...
81 postów   6 7 8 9
Autor Opinie, pytania, technika...
Hermann Camel

Wróżenie z fusów, mości Knochu. Nikt tego nie wie. Pytanie, dlaczego tak bardzo się przed tym bronić. Może to komuś zaszkodzić? Klubowi? Serialowi?

------

Naprawdę taki tępy? Czy tylko gra głupka?

02-09-2014 12:45

manager

W dyskusji o ewentualnej obecności Klubu Miłośników Stawki na Facebooku zgłoszone zostały przeciwstawne opinie i argumenty (na forum i spotkaniu klubowym we Wrocławiu), dlatego decyzja w tej sprawie nie zostanie na razie podjęta. Mile są widziane wpisy stawkowiczów, którzy nie wypowiedzieli się dotąd w tej kwestii.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

14-09-2014 10:40

manager

Dzisiaj, w rocznicę premierowej emisji „Stawki większej niż życie”, uruchomiony został na Facebooku fanpage Klubu Miłośników Stawki: https://www.facebook.com/stawkologia. Strona dostępna jest dla wszystkich, również dla osób nieposiadających konta na tym portalu społecznościowym. Użytkowników Facebooka zachęcamy do polubienia naszego fanpage’a i aktywności.

Fanpage nie ma na celu zastąpienia strony i forum Klubu Miłośników Stawki czy dublowania informacji, które gromadzimy od wielu lat. Nasz fanpage ma popularyzować serial i naszą stronę, propagować dorobek reżyserów i aktorów, udostępniać wiadomości o serialu i newsy okołoserialowe.

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

10-10-2014 22:45

manager

Wczoraj w górnej części naszej strony głównej pojawił się element graficzny, po kliknięciu w który przeniesiemy się na klubowy fanpage. Jeśli kwadracik z literką „f” nie jest widoczny, należy odświeżyć okno przeglądarki (wcisnąć klawisz F5 podczas pobytu na stronie).

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

30-12-2014 20:50

manager

Użytkowników forum, którzy szczególnie w pierwszym okresie funkcjonowania Klubu Miłośników Stawki zmieścili posty z plikami graficznymi znajdującymi się w serwisie ImageShack, prosimy o zarchiwizowanie zdjęć, przeniesienie ich do innego serwisu hostingowego i ponowne podlinkowanie z nowej lokalizacji.

Strona ImageShack od dłuższego czasu jest płatna, nie ma możliwości dodawania bezpłatnie nowych zdjęć, a z końcem stycznia 2016 roku konta użytkowników, którzy nie zdecydują się na wariant komercyjny, zostaną usunięte, co oznacza, że zdjęcia przepadną bezpowrotnie.

Prosimy o przejrzenie swoich dawnych postów z plikami graficznymi. Pozbawione ilustracji w większości wypadków staną się mało czytelne lub nieczytelne. Nie dopuśćmy do tego, aby stawkowa skarbnica zgromadzona na forum straciła na wartości.

Oto wiadomość rozsyłana do użytkowników serwisu ImageShack:

Dear ImageShack Users,

You are receiving this email because you have at least 100 or more images
in your ImageShack account. And have not used your ImageShack Account
for a while.

We wanted to appraise you of some changes at ImageShack that likely affected
your account.

If you are FREE ImageShack account user, your images will no longer work
on websites other than https://imageshack.com

In order for your images to work, if you have a free account, it must be
brought to "paid" status. We understand that some of you are not interested
in upgrading your accounts, in which case you can bulk download your images
by using our Skypath desktop application that can be downloaded for Mac
or Windows here: https://imageshack.us/pages/skypath

For those people who are still considering to upgrade, we are now offering
deeply discounted yearly subscription of only $18.99/year, that's less
than $2/month. To take advantage of this offer, and to bring your free
ImageShack account to "paid" status, please follow this link (while being
logged in to your account): https://imageshack.com/my/images?sub=1

We are not planning to remove or delete any images from your
https://imageshack.com account, even if your account remains free until
January 31st, of 2016, so you have ample time to download your images.
After that date, your account will be considered abandoned, and your images
will be deleted.

Thank you,
ImageShack Team

------

„Piąstkę to ty masz nie najgorszą, Hans…”

08-11-2015 12:20


Czy da się zrobić zapamiętywanie hasła do logowania?

------

27-12-2015 19:32

haniafly

Obok przycisku "zaloguj" jest okienko "zapamiętaj". Chyba że po dłuższej nieobecności na forum trzeba się "przypomnieć" - nie wiem, nie sprawdzałam.

------

W tym domu o nic nikogo nie należy pytać

haniafly@op.pl

27-12-2015 23:45


"haniafly" napisał:

Obok przycisku "zaloguj" jest okienko "zapamiętaj". Chyba że po dłuższej nieobecności na forum trzeba się "przypomnieć" - nie wiem, nie sprawdzałam.


U mnie tego nie ma. To w takim razie wyjaśnię obrazkowo.
Ja u siebie widzę tak:

------

27-12-2015 23:53

haniafly

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś błąd w ustawieniach, niestety tylko tyle potrafię wymyślić.

------

W tym domu o nic nikogo nie należy pytać

haniafly@op.pl

28-12-2015 00:12


"haniafly" napisał:

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś błąd w ustawieniach, niestety tylko tyle potrafię wymyślić.


Spróbowałem z innej przeglądarki i jest to samo. Jutro sprawdzę na innym komputerze.

------

28-12-2015 00:25

81 postów   6 7 8 9
© 2022 Shen-Kun - Baca - BoBer. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Hyh.pl strony internetowe.